top of page
Search

4 IEMESLI, KĀPĒC IZVĒLĒTIES MONTĀŽAS PAKALPOJUMUS!

1. IETAUPIET SAVU LAIKU!

Ņemot vērā mūsdienu straujo ritmu, pēdējā lieta, par kuru jums būtu jāuztraucas, ir atrast laiku, lai uzstādītu savas jaunās mēbeles. Var būt ārkārtīgi izdevīgi to nodot ārpakalpojumam - mēbeļu montāžas servisam. Viņi ir aprīkoti ar visu nepieciešamo, lai tiktu galā ar darbu, un viņiem nav vajadzīgs ilgs laiks, lai to paveiktu, ietaupot laiku Jums, lai veiktu citas svarīgas lietas. Pārkraujot darbu profesionālim, jūs ietaupīsiet ne tikai laiku, bet arī naudu.


2. MEISTARI IR PIEREDZĒJUŠI UN PROFESIONĀLI!

Mēbeļu montāžas meistari ikdienā nodarbojas ar šāda veida darbu, tāpēc viņi patiešām ir eksperti šajā jomā. Viņi ir samontējuši neskaitāmus mēbeļu veidus, sākot no virtuvēm līdz gultām, galdiem un krēsliem. Patiesībā meistari var ne tikai samontēt virtuves un jebkuras sarežģītības mēbeles, bet arī iebūvēt un pieslēgt elektrotehnikas, santehnikas, ventilācijas vienības, profesionāli izlīmeņos un pielāgos mēbeles pie nelīdzenām sienām. Izdarīt visu, lai klients var siltās čībiņās sākt baudīt mājīgumu. Nav nekā tāda, ar ko viņi nebūtu saskārušies, un viņi zina, kā to izdarīt pareizi.


3. MEISTARIEM IR VISI NEPIECIEŠAMIE INSTRUMENTI!

Izmantojot ekspertu mēbeļu montāžas pakalpojumu, jums pašiem nebūs par tiem jāuztraucas. Mēbeļu montāžas meistari ieradīsies ar instrumentiem, kas viņiem nepieciešami, lai pareizi uzstādītu mēbeles. Jums nebūs jādodas uz veikalu, lai iegādātos rīkus, kurus, iespējams, nekad vairs neizmantosiet.



4. SAMAZINĀS RISKS KAUT KO SABOJĀT!

Mēbeles var būt grūti manevrējamas, īpaši, ja neesat pārliecināts par to, ko īsti darāt. Nepareizi tās pārvietojot, jūs varat nejauši nomest tās vai ietriekties sienās, nodarot kaitējumu jūsu pavisam jaunajām mēbelēm vai mājām. Tā kā eksperti zina, kas viņiem jādara, ir mazāk iespēju, ka jūsu apkārtnei tiks nodarīti zaudējumi. Turklāt meistari uzņemas materiālo atbildību. Ja kas sabojāts - tiek atlīdzināts.


Mēbeļu montāžas serviss var noteikti padarīt jūsu dzīvi vieglāku!



25 views
bottom of page