top of page
Search

5 idejas mazām telpām

Ir daudz dizaineru triku, kurus varat izmantot, lai pēc iespējas labāk iekārtotu telpu, pat ja tā ir maza. Piemēram, vienkārši spēle ar krāsu toņiem var padarīt telpu par ietilpīgu nekā tā ir patiesībā.


Lai atvieglotu Jums šo jautājumu, bloga rakstā apkopojām mūsuprāt labas idejas mazāku telpu dekorēšanai:


1. Izvēlieties samazinātas mēbeles

Izbaudiet kompaktumu un funkcionalitāti ar mazākām mēbeļu daļām, lai optimāli izmantotu ēdamistabas, guļamistabas un viesistabas zonas.


2. Gudri izvēlieties savu dīvānu


Mazāka viesistaba nenozīmē, ka Jums ir jāatsakās no stilīga dizaina. Mūsdienās ir pieejami ļoti daudz stilīgi, kompakti dīvāni, kurus izvelkot, iegūstat arī ērtu gultu.


3. Kontrolējiet jucekli


Iegādājieties modernu lādi, skapi vai antīku skapi, lai nodrošinātu vietu, uz to brīdi nevajadzīgo mantu paslēpšanai. Nekas neliek istabai izskatīties mazākai par klaiņojošu papīru, drēbju un elektronikas jucekli. Pievilcīga uzglabāšanas vienība var piešķirt mājām stilu, vienlaikus dodot nepieciešamo vietu citām lietām.


4. Palieliniet mājas biroju


Tagad, kad daudzi no mums strādā no mājām, ir lietderīgi maksimāli palielināt vietu - it īpaši, ja birojs atrodas guļamistabas vai viesistabas stūrī. Daudzas mājas biroja mēbeļu kolekcijas piedāvā grāmatu, mapju un failu novietni rakstāmgalda augšpusē. To izmantošana, noteikti palielinās Jūsu darba vietu.


5. Iegādājieties gultu ar uzglabāšanas kastēm


Guļamistabai, kurā ir maz skapju, gulta ar lādēm zem tās ir ideāls risinājums. Izvēlieties sev tīkamo stilu vajadzīgajā izmērā. Izmantojiet glabāšanas kastes zem gultas un turiet tajās ne tikai palagus un segas, bet arī citas mantas, kad tās netiek izmantotas.


42 views
bottom of page